HIP'SAFE logó

Okoslégzsák az idős emberek számára

Forradalmi újdonság amely biztonságosabbá teszi szeretteink mindennapjait

A HIP’SAFE Röviden

A légzsák arra a célra lett tervezve, hogy védelmet nyújtson az idős emberek számára a csípőtörés ellen. A készülék kényelmes, könnyen- és újrahasználható. Esés esetén mindkét légzsák automatikusan elfedi a csipőket a földre érkezés előtt.

Illusztráció a HIP'SAFE felfújódásáról Termékek

Hogyan működik?

Tökéletes védelem 4 lépésben

Mozgás analizálása:

A rendszer analizálja és követi a mozgást

Esés érzékelése:

A rendszer 200 ms alatt érzékeli ha a személy esni készül

Légzsák felfúvódás:

A rendszer 200 ms alatt érzékeli ha a személy esni készül

Védelem:

A csípők teljesen védve vannak már a földre érkezés előtt.

GY.I.K

1. Hip’Safe vásárlása esetén

A „Hip’Safe” csomag tartalma: 1 öv + 2 védőburkolat + 1 CO2-patron + 1 töltő.

További CO2 patronok rendeléséhez látogasson el webáruházunkban

A szállítás készlettől függően 6-14 napot vesz igénybe.

Ma a Hip’Safe a legjobb elérhető megoldás a piacon a csípőtörések megelőzésére. A légzsák 90%-kal csökkenti az ütési sokkot, ami hatékonyabb, mint bármelyik hagyományos csípővédő.

Megtörténhet, azonban nagyon ritka. Az ortopéd sebészek szerint a csípőtörések az esetek 90%-ában az esés után fordulnak elő, nem pedig ellenkezőleg.

Nem, a légzsák nyomása úgy lett kiszámítva, hogy elnyelje az ütést, és elkerülje a visszapattanást.
Mérnökeink által végzett tesztek azt mutatják, hogy a Hip’Safe biztosítja a legjobb védelmet és ütéselnyelést, függetlenül az esés típusától vagy a viselőtől.

A Hip’Safe 5 méretben kapható: T1 -> T5.
A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg a derékbőségét (ruhával együtt), végül a termékoldalon található mérettáblázatot figyelembe véve válassza ki a megfelelő méretet.

Nem, nincs. Az öv négyféle méretben kapható (T1, T2, T3, T4 és T5), derék mérettől függően.
A túlsúly azonban csökkentheti a légzsák hatékonyságát.

Hamarosan elérhető => az év végén. Tervezőink a borítás más mintáin dolgoznak.

2. A Hip'Safe használata

Igen. A Hip’Safe azonnal használható. Az öv CO2 patronnal felszerelve és teljesen feltöltve érkezik.

Nem, a készülék nem alkalmas sportoláshoz (kerékpározás, síelés stb.). Az algoritmust úgy készítették, hogy nyomonkövesse egy 65 évesnél idősebb, mozgásproblémákkal küzdő személy napi aktivitását.

Igen, de ez nem lesz igazán kényelmes, mert a hátán lévő csat zavarhatja az alvásban. Azt tanácsoljuk, hogy az övet tartsa közel az ágyához, és vegye fel, amikor felébred.

Határozottan nem javasoljuk, hogy a készüléket fürdés közben használja. Az öv tartalmaz egy elektronikus rendszert, amelyet a víz károsíthat.

Igen, de a nyílásnak lefelé kell néznie, hogy ne gátolja a légzsák kioldódását.
A Hip’Safe viselhető az alábbiak alatt: pulóver, kabát.
Ne viselje a Hip’safe-et az alábbiak alatt: nadrágok, pólók, közvetlen bőrön.

A nagyobb kényelem biztosítása érdekében az öv mérete állítható.
A méret beállítása nagyon egyszerű! Csak távolítsa el a védőborítást, és helyezze a szíjat kényelmes helyzetbe a méret növelése vagy csökkentése érdekében.

A Hip’Safe nagyon egyszerűen használható és teljesen automatikus. A működéshez nem kell elvégeznie semmilyen beállítást.
Bekapcsolás: A Hip’Safe automatikusan bekapcsol az öv becsatolása során. Egy zöld fény jelzi azt, hogy a Hip’Safe BE van kapcsolva.
Kikapcsolás: A Hip’Safe automatikusan kikapcsol, amikor kicsatolja az övet. Az öv kicsatolása után a rendszer automatikusan alvó üzemmódra vált.
A csaton a «Helite» logó és a borítón az „UP” szimbólumok jelzik, hogy a Hip’Safe a megfelelő oldalon van.

Igen, de csak a védőborítást. A másik rész (amely az elektronikus rendszert tartalmazza) nem mosható. Eltávolítása nagyon egyszerű, csak ki kell nyitnia a gombokat. A nagyobb kényelem érdekében az övhöz egy másik borítás is tartozik.

A Hip’Safe akkumulátorának 7 nap energiája van. Egy piros jel és egy kis “sípolás” jelzi, hogy az akkumulátor lemerült. A Hip’Safe feltöltéséhez be kell dugnia az övet a hozzá tartozó töltőbe.

Egyáltalán nincs probléma busszal, autóval vagy vonattal való közlekedésnél.
Ha azonban repülővel kell utaznia, akkor nehézségei akadhatnak a biztonsági szolgálatokkal szemben, az öv felfújásához használt gázpalack tekintetében.
Jogi szempontból (IATA előírások) utazhat repülőgéppel, 2 gázpatron (kevesebb mint 200 cc térfogat), kabinban vagy a poggyászban történő tárolásával.
Ennek ellenére, még ha törvény engedi is, előfordulhat, hogy valamelyik biztonsági szolgálat vagy a légitársaság megtagadja, hogy gázpatronnal szállj fel a repülőgépre.
Javasoljuk, hogy nyomtasd ki az IATA előírást, és mutasd fel az ellenőrzés során ha további magyarázatot kérnek tőled.

< IATA LINK ITT >

Mindenesetre a repülőtéri biztonsági szolgálat és a légitársaság fogja meghozni a végső döntést arról, hogy elfogadja-e az Ön berendezését fedélzetén vagy sem.

3. Esés után újra használhatja a Hip’Safe-et

Egyszerű! Csak 2 méretű patron van:
GG 50 cc: csak T1 mérethez
GG 60 cc: T2, T3, T4 és T5 méretekhez.

Igen, a patront bárki ki tudja cserélni, saját maga, vagy akár egy rokona is. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a rendszert a lehető legegyszerűbbé tegyük. Kövesse figyelmesen az alábbi linken található útmutatót hogy az egyes lépéseket részletesebben megismerje.

Igen!
A Hip’Safe-et akkor is használhatja, ha a légzsák már egyszer elműködött! Csak bele kell hajtania a légzsákot az öv belsejébe, és ki kell cserélnie a CO2 patront.

4. Értékesítés utáni szolgáltatások és garancia

Igen, az eszköz 2 éves garanciával rendelkezik. Ha valami hibát észlel a légzsákon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ha a méret nem megfelelő, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy megkapja a visszatérítési nyugtát. A rendelés leadásától számítva 14 napja van arra, hogy visszaküldje nekünk az eszközt, és külön költség nélkül elküldjük önnek a megfelelő méretet.

Ha meggondolja magát, és nem akarja megtartani a Hip’Safe-et, nincs probléma. A rendelés leadásától számítva 14 napja van arra, hogy felvegye a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és visszaküldje a terméket eredeti csomagolásában, és az összes elemmel együtt. Miután visszakapjuk az eszközt, visszatérítjük Önnek, de nem fedezzük a kézbesítési költségeket.